Serveis en L'Espluga de Francolí

Serveis

Fèretres

En Serveis Funeraris Funeconca som conscients de la responsabilitat que tenim tots per a cuidar i preservar el medi ambient, per aquest motiu hem apostat per l’ús de fèretres ecològics pretenent ser més respectuosos amb el planeta i el nostre medi ambient.

Per això disposem d’una gran gamma de fèretres ecològics, fabricats de tales controlades i reforestades en els quals el vernís són substituïts per tints a l’aigua, totalment exempts de metalls pesants i PVC.

A més tots els nostres fèretres ecològics estan entapissats només amb tèxtils naturals com el cotó. Aquests fèretres a causa de la forta demanda s’utilitzen tant per a sepultura com per a incineració evitant les emissions tòxiques sigui inhumació o cremació.

En Serveis Funeraris Funeconca també disposem d’una àmplia gamma de fèretres de proximitat i fustes nobles, per a poder oferir el servei funerari que més s’adapti a les necessitats dels nostres clients.

Flors

En Serveis Funeraris Funeconca també li oferim la possibilitat d’enviar ornaments florals com a símbol d’homenatge, comiat i mostra de condolença als seus éssers estimats.

En els moments més difícils, els petits detalls cobren una importància especial, per això t’ajudem a expressar les mostres de condol amb una exclusiva selecció d’ornaments florals. Els nostres professionals s’encarregaran de tot, vostè solament ha de fer la seva comanda i nosaltres el lliurarem amb el rigor que requereixen aquestes circumstàncies.

També li oferim la possibilitat de personalitzar els seus missatges de condol per a mostrar l’afecte a la persona morta i el suport als familiars en els moments més difícils.

Musica

En Serveis Funeraris Funeconca sabem el poder que té la música en els moments de dol.

La música als funerals i vetlles és la forma més bonica d’homenatjar els nostres éssers estimats.

Quan perdem a un familiar o un amic, es crea un silenci eixordador, el nostre cos entra en una etapa de dolor pel qual moltes vegades no podem trobar les paraules per a expressar les nostres emocions i canalitzar els nostres sentiments.

Quan escoltem col·lectivament les melodies que més li agradaven als nostres éssers estimats ens ajuda a recordar l’esperit i les vivències dels que ens han deixat.

En definitiva sabem que la música té el poder per afectar la forma en què sentim les emocions i ens serveix de teràpia per a disminuir el dolor individual i col·lectiu.

Per aquest motiu en Serveis Funeraris Funeconca comptem amb músics professionals que donaran caliu i ajudaran a honrar i homenatjar els éssers estimats.

Gestoria

Tràmits legals. A cadascun dels nostres serveis els oferim arreglar els tràmits legals.

Els nostres assessors, gestors i graduats socials estan destinats a resoldre qualsevol tipus de gestions derivades d’una defunció. Oferint l’assessorament que cadascun dels nostres clients necessiti.

Serveis que oferim en cadascun dels nostres serveis
Els nostres assessors s’encarregaran de sol·licitar el certificat literal de defunció, aquest és un document essencial necessari per als tràmits posteriors a la defunció.

El certificat de defunció és el document que acredita la mort d’una persona i per tant és necessari per a sol·licitar el certificat de les últimes voluntats el qual ens informarà si hi ha testament, a més és necessari per a gestionar les herències o pensions de viduïtat o orfandat.

Aquest document també es necessitarà per a realitzar qualsevol tràmit successori com tancar comptes bancaris i anul·lar o recuperar pòlisses.

En el nostre gabinet d’assessors els informaran de tots els passos a seguir si no hi ha atorgat cap testament, els expliquessin en què consisteix i com poden sol·licitar la declaració d’hereus, Impostos de successions i plusvàlues.

Servei d'art funerari

Làpides. Treballem amb la millor empresa del sector. Vint-i-cinc anys d’experiència els avala.

El nostre objectiu principal és cobrir les necessitats dels nostres clients oferint qualitat i el millor dels serveis a preus competitius.

Els nostres marbristes estan especialitzats en tota mena d’Art Funerari, per a oferir-los una àmplia gamma de làpides, adaptant-nos als nostres clients amb un tracte totalment personalitzat amb l’objectiu de buscar l’excel·lència en tots els nostres serveis. Els nostres comercials els oferiran atenció personalitzada desplaçant-nos als seus domicilis o bé a les nostres oficines a on també podran veure un ampli catàleg i mostres de làpides i art funerari.

Per a més informació o pressupost truquin al telèfon 977 870 515

Els nostres serveis:

  • Fabricació i col·locació de làpides i panteons.

  • Venda i col·locació d’elements decoratius.

  • Restauració de làpides.

  • Fotoceràmiques.

Enregistraments de marbres i pedres nobles.